Dieren

leguaan miami tennisbaan

Pas op! Een tennisbal ...o nee, een leguaan!

Een leguaan in het Amerikaanse Miami had gisteren waarschijnlijk zijn lolbroek aan. Het reptiel rende over de tennisbaan terwijl er een wedstrijd bezig was.

Kittenparfum

Heb je altijd al naar een jong katje willen ruiken? Dan kan dat nu. Een Amerikaans parfummerk heeft een nieuw luchtje bedacht dat heel erg lijkt op de geur van een kittenvacht.

Moeder Namaste en haar pasgeboren jong in het Taman Indah-verblijf in Diergaarde Blijdorp.

Feest in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam vorige maand: toen werd daar een neushoorntje geboren! Nu heeft het beestje een naam: Karuna!

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

Chagrijnige elanden zijn toe aan lente

Elanden in de Amerikaanse staat Alaska vinden het wel weer tijd voor de lente. Doordat ze in de winter niet zoveel eten kunnen vinden, zijn ze moe en chagrijnig. Biologen waarschuwen mensen uit de buurt te blijven en ze geen eten te geven.Lees meer

Panda Wu Wen die vanaf 12 april in de dierentuin in Rhenen zal leven

Het is eindelijk bekend wanneer de reuzenpanda’s naar de dierentuin in Rhenen komen. De panda’s Xing Ya en Wu Wen zullen op 12 april aankomen. Dat maakte de dierentuin dinsdag bekend.Lees meer