Dieren

aardvarken.png

In een dierentuin in Tsjechië, Yekaterinburg Zoo, werd half april een aardvarkentje geboren. De verzorgers zijn enorm blij en stelden de nieuwe bewoner van de dierentuin voor aan bezoekers. Even kennismaken dus!Lees meer

luiaard memphis zoo

Vorige maand werd er een baby luiaard geboren in een Amerikaanse dierentuin. Ze is nog heel klein en heet Lua, wat Maan betekent in het Portugees. Bekijk hier de eerste foto en video van deze schattige baby.

Poincheval broedt eieren uit

Hij heeft haren, twee armen en twee benen. Abraham Poincheval lijkt absoluut niet op een kip. Toch heeft de Franse kunstenaar tien eieren uitgebroed. Net als een kip.

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

Kraaien

Een vogel in een café? Meestal wordt het dier dan snel weer naar buiten gejaagd. Niet in Londen afgelopen zondag. Daar was een café vol kraaien. Die mocht je zomaar aaien!Lees meer

Kat valt optische illusie aan

Filmpje: Kat valt optische illusie aan

Een optische illusie is een beeld dat je voor de gek houdt. Bijvoorbeeld het plaatje hieronder. De cirkels lijken te bewegen, maar doen dat niet. De kat in het filmpje hierboven snapt er niks van!