LanaiCatSanctuary

Knuffelen met weeskatjes op Hawaï

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Gitte Hessels
Gitte
Hessels

Was Hawaï maar wat dichter bij huis. Op het eiland in de Stille Oceaan vind je namelijk een prachtig kattenresort. De vijfhonderd katten die er wonen, leiden er een luxe kattenleventje. Veel toeristen komen een kijkje nemen en knuffelen met de beestjes. 

In het hieronder filmpje vertelt de eigenaar van het kattenresort: 'Ik word omringd door katten! Maar dat vind ik niet erg: het resort is een prachtige plek om tijd door te brengen.' 

495 katten
Het kattenresort is een soort mega-asiel. 'Het is een veilige plek voor 495 weeskatten. Iedere dag krijgen ze lekker te eten en regelmatig worden ze gecheckt door een dierenarts.'

Adopteren
Het is de bedoeling dat alle resortkatten uiteindelijk een baasje vinden. Toch worden niet alle dieren die worden geadopteerd, echt mee naar huis genomen.

Sommige mensen kunnen de kat niet meenemen, omdat ze duizenden kilometers verderop wonen. Daarom sturen ze af en toe wat geld op. Dat wordt in het resort besteed aan hun kat. Zou jij zo'n huisdier-op-afstand willen hebben?

Foto: FacebookLaai Cat Sanctuary

Altijd op de hoogte blijven van het leukste dierennieuws? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps
DEEL DIT ARTIKEL Facebook