Kids Vakantiegids

Efteling & Efteling Bosrijk winnen Kids PretparkTip! Keurmerk

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
1077de
ADVERTENTIE

Pretparkvakanties worden steeds populairder. Of je nu gaat voor een weekendje pal naast snelle rollercoasters of een pretparkpitstop op weg naar je zomervakantiebestemming.

Bij Kids Vakantiegids weten ze precíes waar je moet zijn voor een flinke dosis onvervalste pretparkfun, daarom onderscheiden ze de 10 beste pretparkvakanties van Nederland en Europa ieder jaar met het Kids PretparkTip! Keurmerk. Het leuke aan dit keurmerk is dat er niet alleen wordt gekeken wat de gaafste pretparken zijn, maar ze zoeken ook wat er bij de hotels, campings en vakantieparken in de buurt te doen is. Zo ben je niet alleen verzekerd adrenaline verhogende rollercoasters, doldwalze familierides em spectaculaire shows, maar ook van een te gek logeeradresje in de vlakbij.

De allergaafste pretparkvakantie vier je in Nederland bij Efteling en Efteling Bosrijk in Kaatsheuvel. In het sprookjespretpark wachten je tientallen attracties voor jong en oud, waaronder de onlangs gerenoveerde Python. Nieuw dit seizoen is theatershow CARO, een visueel spektakel vol humor, muziek en acrobatiek voor de hele familie. Na een avontuurlijke dag in het park van Pardoes, Holle Bolle Gijs, Langnek en Roodkapje gaat het sprookje gewoon verder in vakantiepark Bosrijk, waar je in sprookjessfeer logeert pal naast het attractiepark!  

Kids PretparkTip! toplijsten

Benieuwd naar de rest van de top 10, en de gaafste pretparkvakanties van Europa? Check de Kids PretparkTip! website. En wil je Pardoes zelf feliciteren met de prijs? Op de Facebookpagina van Kids Vakantiegids maak je nu kans op 4 tickets voor de Efteling.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook