Filmpjes

Hier vind je de grappigste filmpjes van het internet. Heb je zelf een leuk filmpje gezien? Tip de redactie!

leguaan miami tennisbaan

Pas op! Een tennisbal ...o nee, een leguaan!

Een leguaan in het Amerikaanse Miami had gisteren waarschijnlijk zijn lolbroek aan. Het reptiel rende over de tennisbaan terwijl er een wedstrijd bezig was.

Showhond Olly

Showhond Olly snapt niks, steelt toch de show

Jack Russell Olly deed vorig weekend mee aan een hondenshow. Hij bakte er niks van, maar was zo blij, dat hij toch veel applaus kreeg. Zijn video is al meer dan zeven miljoen keer bekeken.

Tim (18) mag voor het eerst stemmen bij de Tweede Kamerverkiezingen

De afgelopen weken ging vlogger Tim op bezoek bij belangrijke politici in Den Haag. Want wat zijn hun plannen voor Nederland? Vandaag mocht Tim, die nét achttien jaar is geworden, zelf gaan stemmen!

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

Tim en Mark

Kidsweek bezoekt VVD-baas Mark Rutte

Op 15 maart mogen Nederlandse volwassenen naar de stembus. Samen bepalen ze dan welke politici in de Tweede Kamer komen. Maar wie zijn al die politici eigenlijk en wat voor plannen hebben ze met Nederland?

Een koppel doet mee aan het jaarlijke Wife Carrying (vrouwsjouwen) toernooi in Dorking, Engeland

Vrouwsjouwen in Engeland

In het Engelse plaatsje Dorking gebeurt niet zo veel, maar één keer per jaar leeft het dorp helemaal op. Dan is het tijd voor het jaarlijkse vrouwsjouw-toernooi!