Filmpjes

Hier vind je de grappigste filmpjes van het internet. Heb je zelf een leuk filmpje gezien? Tip de redactie!

De Britse Tommy (13) verbrak onlangs een hooghoudrecord vernoemd naar de Argentijnse sterspeler Maradona

Hooghoudrecord voor Britse Tommy (13)

Eerst de bal hooghouden met je rechtervoet, dan je linker. Daarna je rechterknie, linkerknie, rechterschouder, linkerschouder en ten slotte op je hoofd. Dat is de Maradonna 7, een hooghoudtruc waar de Britse Tommy (13) supergoed in is. Hij is zelfs recordhouder!

Luipaard wordt stekelvarken

Filmpje: Luipaard wordt stekelvarken

Een luipaard uit Zuid-Afrika heeft laatst een belangrijke les geleerd: val nooit een stekelvarken aan. Het roofdier stortte zich op twee van de stekelige beesten en zat daarna onder de naalden!

Geitjes leren springen

Filmpje: Piepjonge geitjes leren springen

Geiten zijn echte springdieren. Dat ze daar al vroeg mee beginnen, zie je in het filmpje hierboven. Deze geitjes zijn net geboren en stoppen nu al niet meer met hupsen.

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

nicki minaj

De beroemde Amerikaanse zangeres en rapper Nicki Minaj, die grote hits scoorde met onder andere Rihanna en Justin Bieber, heeft er een 'concurrente' bij. Namelijk de 14-jarige Filipijn Awra Briguela. Lees meer

Een stillbeeld van de cheetajongen in Washington

Twaalf (!) cheeta’s geboren in dierentuin

Een dierentuin in de Amerikaanse stad Washington heeft een pluizige uitbreiding gekregen. Twee cheeta-vrouwtjes kregen vlak na elkaar in totaal twaalf jongen!