kat

Kattenbezitters vragen het zich al jaren af: wat gaat er in die kattenkoppies om? Gabi (10) uit Ierland besloot haar kat Coco daarom te interviewen. Lees meer

AFP

Zaterdag 19 mei 2018. De échte fans van het Britse koningshuis hebben deze datum al geblokkeerd in hun agenda. Het is de dag waarop prins Harry en Meghan Markle gaan trouwen!

AFP

In het zuiden van Frankrijk is donderdag een heftig ongeluk gebeurd. Een trein botste op een schoolbus, die op dat moment over een spoorwegovergang reed.

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

Wonder
3.5
Film

De Amerikaanse Auggie (10) wil het allerliefst dat het elke dag Halloween is. Dan kan hij altijd een masker op en ziet niemand zijn gezicht. Dat is door een ziekte zó anders dat iedereen hem aanstaart. Geen wonder dat hij in Wonder als een berg opziet tegen zijn eerste schooldag.

Oogarts waarschuwt: te veel op schermen kijken kan blindheid veroorzaken

Nog even voor het slapen gaan een spelletje op de tablet spelen of een spannende film kijken. Dat het niet zo verstandig is wist je misschien al wel. Een onderzoeker vreest dat al die schermpjes mensen slechtziend maakt - of zelfs blind.Lees meer