Total

Kids Boekenplank bij Total!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
ee3147
ADVERTENTIE

Wil je genieten van de leukste verhalen? Stuur je ouders dan nu met (boeken)plankgas naar Total en spaar voor de leukste jeugdboeken. Je verzamelt heel makkelijk en snel alle zes de GRATIS boeken bij elkaar. 

Lekker lezen en lachen

Binnen de kortste keren lig je dubbel om wat de hoofdpersonen in de boeken allemaal meemaken. Wat dacht je van keihard lachen om de verhuizing van Silvester die hij probeert tegen te houden met zijn beste vrienden Mick en Elvis. Want wie wil er nu van Burgerdam naar IJsselbroek?! Ook ga je mee met Flip Fiasco die de oprichter, eigenaar en directeur van het beste detectivebureau van het land is. De naam zegt al dat er flink wat mis moet gaan.

En wat denk je van het verhaal van Niek? Hij is ervan overtuigd dat hij allemaal geweldige dingen mee gaat maken, maar maakt bijna alleen brokken en blunders. Of dat nog niet genoeg is, lees je daarna het dagboek van Bram. Bram vindt de middelbare school stom en begin te schrijven over wat hij allemaal meemaakt. Het boek Julius Zebra gaat over de eigenwijze zebra die wordt ontvoerd en ineens moet gaan strijden in een gevaarlijke arena. En je ontdekt hoe Nikki zich weet te redden op een overdreven nette school, zonder telefoon en hippe kleding.

Bulderen op de bank

Moedig je ouders aan te gaan tanken bij Total. Schakel ook gelijk de buren, vrienden van je ouders en je ooms en tantes in. Dan puilt jouw eigen boekenplank heel snel uit van het beste leesplezier en kun je overal genieten van alle grappen en grollen!

Kijk voor de volledige actievoorwaarden op www.total.nl/kidsboekenplank.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook