Pilot Kleurplaat

Win een mooie prijs met je eigen strip

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
062da2
ADVERTENTIE

Wat is er leuker dan strips lezen? Je eigen strip maken natuurlijk! Weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Dan geven Kidsweek en PILOT Pen je graag een voorzetje. Timo-striptekenaar Alex Turk heeft alvast de plaatjes en tekstballonnetjes gemaakt. De rest is aan jou: zet je fantasie maar aan het werk. Dan maak je ook nog eens kans op héle mooie PILOT-prijzen! 

De plaatjes van deze Timo-strip staan er al, maar er is nog geen verhaal. En zonder kleur ziet het er ook wat saai uit natuurlijk. Maak jij deze strip compleet, met woorden en kleur? Je kunt de strip hier downloaden, uitprinten, invullen en inkleuren zoals jij wilt. Als je ’m vóór 1 juni naar ons (Kidsweek, o.v.v. PILOT Pen stripwedstrijd, Meeuwenlaan 98-100, 1021 JL  AMSTERDAM) opstuurt, dan maak je kans op de volgende PILOT-prijzen:

1e prijs: een interactief kleurboek met een set van 12 FriXion Colors viltstiften én een Kidsweek FriXion ball pen voor iedereen in jouw klas

2e prijs: 5 x een interactief kleurboek met een set van 12 FriXion Colors viltstiften

3e prijs: 3 x een set van 6 FriXion Colors viltstiften

Niet mis toch? Dus: doe je best en maak er iets moois van!

PS. Wil je tijdens het schrijven toch het eind veranderen? Of heb je per ongeluk buiten de lijntjes gekleurd? Geen paniek! Als je een FriXion pen of FriXion Colors viltstift van PILOT gebruikt, kun je alles weer makkelijk uitgummen. En meteen opnieuw beginnen, zonder het papier te beschadigen. Veel succes!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook