Wereldbol

Heeft u een nieuwsgierig kind dat wil weten wat er in de wereld gebeurt? Dan is Kidsweek echt iets voor hem of haar: een krant speciaal voor kinderen.

Contact

Wil je de redactie van Kidsweek iets vragen of doorgeven? Heb je een vraag aan de redactie van de site? Of wil je iets vragen over je abonnement? Hieronder lees je hoe je dat kunt doen.

Over Kidsweek

Wil jij weten wat er in de wereld gebeurt? En lees je graag nieuws over dieren, sport en nieuwe films, boeken en games? Je leest het allemaal in Kidsweek. Een krant speciaal voor kinderen van 7-12 jaar.

De eerste Kidsweek

Wil je meer weten over de geschiedenis van Kidsweek? Hieronder de antwoorden op de vier meest gestelde vragen.

Zo wordt Kidsweek gemaakt

Kidsweek verschijnt iedere week. Maar hoe wordt de krant gemaakt? Dat lees je op deze pagina. Handig voor een spreekbeurt of een werkstuk!

Kidsweek redactie

De krant en de site van Kidsweek worden gemaakt door een heleboel mensen. Hieronder staan ze op een rijtje:

App

De leukste moppen en raadsels uit Kidsweek zijn te vinden in de Kidsweek Moppen app.  Lezers van Kidsweek stuurden duizenden moppen en raadsels in naar de krant. In de Kidsweek Moppen app staan de beste en leukste verzameld. En deze app is helemaal gratis.

Scoop met laptop

Kidsweek valt natuurlijk iedere donderdag al bij je op de deurmat. En ook Kidsweek.nl heeft vast geen geheimen meer voor je. Maar wist je dat je ons ook op de iPad kunt lezen en dat we actief zijn op Facebook, Instagram en Twitter?

Wat is Kidsweek?