Quizjes

De Kidsweek Nieuwsquiz

Hoe is het gesteld met jouw nieuwskennis? Vast goed als je de Kidsweek van donderdag 16 maart hebt gelezen!Lees meer

schaats
Quiz

Ben jij klaar om het ijs op te gaan als het hard genoeg vriest? Nee, we vragen ons niet af of je goed kunt schaatsen, maar of je al die gekke schaatswoorden wel kent. Test het nu in onze quiz!

quiz kerstmis
Quiz

De kerstdagen staan weer voor de deur: heerlijk eten, spelletjes doen en televisie kijken. Maar in je eentje is er niets aan. Daarom helpt Kidsweek jou met het zoeken naar een nieuwe kerstvriend. Met welk kerstfiguur heb jij de beste match? Doe de test en kom erachter met wie jij de kerstdagen door moet brengen! 

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

justin bieber amsterdam quiz

De Beliebers zijn door het dolle heen. Gaat Justin Bieber écht in Nederland wonen? Volgens roddelprogramma Shownieuws heeft-ie een superdeluxe appartement in Amsterdam gekocht. Of dat...Lees meer

Kinderboekenweek, voor altijd jong

In een Kinderboekenweek waar het thema Voor altijd jong! is, mag een quiz over boeken over de leukste opa's en oma's natuurlijk niet ontbreken!Lees meer