rage putty

Vergeet de fidget spinner (als je die niet al vergeten was), Putty is de rage van dit moment. Het kneedbare goedje is bij bijna alle speelgoedwinkels in Noord-Holland helemaal uitverkocht.

Nijlpaard Fiona

Fiona het Nijlpaard is altijd goed voor een ‘ahhh’-momentje. Photobombte ze eerder al een huwelijksaanzoek, nu kuste ze een kleuter door de ruit van haar bassin in de Cincinnati Zoo in Ohio. 

stelling over opa's en oma's die te veel verwennen

In de stelling vertelt een redactielid van Kidsweek zijn of haar persoonlijke mening over een nieuwsonderwerp. Ben jij het eens of oneens en waarom?

Barbie

Barbies zijn er in heel veel soorten en maten, maar een Barbie met een hoofddoek, die was er nog niet. Vanaf volgend jaar komt daar verandering in. Dan ligt de eerste Barbie met een hijab in de winkels.

De grutto en de koe

De National Geographic Junior Fotowedstrijd is een van de grootste en belangrijkste fotowedstrijden voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar in Nederland en België. Dit zijn de winnaars.

knuffelen met katten

Kattenliefhebbers opgelet: op Hawaii bestaat een soort poezenparadijs. Meer dan 500 katten wonen samen op een enorm stuk land in het Lanai Cat Sanctuary, zoals het opvangcentrum heet.

Zwart ijs
Raar

Heb jij het al voorbij zien komen op Instagram? Inktzwart eten. Hotdogs, ijs en zelfs zwarte pizza. Zeg maar dag tegen de regenboogbagels. Als het gaat om trends gaat is zwart nu…het nieuwe zwart!

inktvis strand wales

Inktvissen die een wandelingetje maken over het strand. Het was nog nooit eerder gezien, maar gebeurde nu drie nachten achter elkaar in Groot-Brittannië.

angst voor spinnen

Spring jij meteen in de gordijnen zodra je een spin voorbij ziet schieten? Daar kan je weinig aan doen, het zit simpelweg in je genen. Uit nieuw onderzoek blijkt dat de angst voor achtpotigen niet is aangeleerd, maar erfelijk is.

waterglijbaan

Houd jij wel van een spannend ritje in een of andere enge attractie? Dan is de slide wheel misschien wel iets voor jou!

kinderen raqqa unicef

Kinderen uit de Syrische stad Raqqa, de stad die vorige week werd bevrijd uit handen van IS, hebben dringend hulp nodig. Dat laat kinderrechtenorganisatie Unicef vandaag weten.

Oranje zon

Heb je het bijzondere natuurverschijnsel ook gezien? De zon was feloranje en er hing een geeloranje gloed in de lucht.