kerstwenkbrauwen

Wil je eens iets anders met de kerst? Dan zijn kerstwenkbrauwen misschien wel iets voor jou. Dat klinkt misschien gek, maar het is al een trend onder beautybloggers.

Niezend paard

Slecht nieuws voor mensen met hooikoorts. Doordat het in oktober en november warmer was dan normaal, kun je ook tijdens de kerst last van jeukende ogen en niesbuien krijgen.

Beer

Mensen zijn woedend op een dierentuin in Denemarken. Aalborg Zoo heeft twee gezonde beren van 20 en 21 jaar laten inslapen.

E.T

Geloof jij in marsmannetjes en ander buitenaards leven? Je bent niet de enige! De meeste mensen denken dat er niet alleen leven op aarde is, maar ook op andere planeten.

pinguin

Hij is zo lang als een mens en weegt bijna 100 kilo: de pinguïn die wetenschappers in Nieuw-Zeeland hebben ontdekt. Het is de grootste pinguïn die ooit is gevonden.

Hond eet 21 speentjes op.

Een dierenarts in Amerika deed een wel heel gekke vondst. In de maag van hond Dovey vond hij 21 babyspeentjes.

Aarde

Nederlanders denken veel te weinig aan het milieu. Ze stoten namelijk drie keer zo veel schadelijke stoffen uit als andere mensen. Dat zegt Milieu Centraal.

Schiphol

Dat is balen: denk je lekker op vakantie te gaan, vertrekt je vliegtuig niet. Duizenden mensen zaten maandag vast op Schiphol. Veel reizigers sliepen daarom op bedjes, die het vliegveld had neergezet.

lerarenstaking

Juffen en meesters staken weer omdat zij meer geld willen verdienen en het werk te zwaar vinden. Grote kans dus dat ook jij vrij bent vandaag. Is het goed dat de leraren staken?

Ryan test speelgoed.

Op je zesde al miljoenen euro's per jaar verdienen en de hele dag cadeautjes uitpakken. Wie droomt daar nou niet van? Voor het Amerikaanse jongetje Ryan is het werkelijkheid.