brandkast

Een 9-jarige jongen uit Duitsland dacht dat hij een goede plek had gevonden om zich te verstoppen: een kluis. 

Tijn

Herinner je je Tijn nog? Het jongetje van 6 haalde vorig jaar heel veel geld op voor het goede doel door nagels te lakken

Beyoncé

Altijd leuk om te zien: deze foto's kregen dit jaar de allermeeste likes op Instagram. Opvallend: de zeven populairste foto's komen van maar drie verschillende mensen. Maar die zijn dan ook wel heel beroemd.

mensen

Eén zeven één zeven één zeven één zeven. Zoveel mensen wonen er op dit moment in Nederland: zeventienmiljoenhonderdéénenzeventigduizend-zevenhonderdzeventien.

Erik de egel

Waar zijn de baasjes van deze knuffels? Dat vraagt de NS zich af. De treinbazen hopen dat Flapje, Erik, Erica, Witje en Ollie voor Sinterklaas weer thuis zijn. Op Facebook plaatsen ze nu opsporingsberichten.

kind-school

Een moeder in Amerika wilde weten hoe erg haar dochter op school gepest werd. Daarom gaf ze haar een apparaatje mee waarmee ze alles wat gezegd werd kon opnemen. Nu moet de moeder misschien vijf jaar naar de gevangenis.

china-bussen-wikimedia-commons.jpg

Twee jongens uit China misten hun vader en moeder zo erg, dat ze iets heel gevaarlijks deden: ze verstopten zich onder een bus en bleven daar zitten, terwijl de bus ging rijden.

photobomb bus

De cameraman van een Amerikaanse zender moest één ding doen: een stadion filmen dat werd opgeblazen. Hij ging ruim op tijd daarheen en koos de allerbeste plek. Of in elk geval: dat dacht hij.

Dafne Schippers Olympische Spelen

Altijd maar hetzelfde doen is saai. Dafne Schippers besloot daarom maandag om eens anders hard te lopen. Razendsnel holde ze achteruit. En dat is nog best lastig, schrijft ze zelf.