Jochem

Wat wil jij later worden?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
004e72
ADVERTENTIE

Er komt een nieuw televisieprogramma op RTL4 waarvoor jij je nu kunt opgeven; “Later als ik groot ben”. Een programma waarin jij samen met Jochem van Gelder (bekend van ‘’Wie is de mol?’’) een dagje kunt meekijken bij jouw droombaan! Een programma voor kinderen uit groep 7 of 8 die zich op een avontuurlijke manier willen verdiepen in hun droomberoep.

Wat wil jij later worden?

Die lastige vraag heb je vast en zeker al eens gekregen. Weet jij het antwoord hierop al? Lijkt het je leuk om met mensen bezig te zijn en in de ouderenzorg te werken? Ben jij handig met jouw handen en knutsel jij graag? Dan wil je misschien wel huizen gaan bouwen of gaan onderhouden. Of lijkt het jou fantastisch om de hele dag op de weg zitten en te rijden in een grote vrachtwagen of misschien wel in een trein? Geef je dan nu op!

Of weet je het nog helemaal niet en lijkt eigenlijk alles je leuk. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je het nu nog niet zo goed weet. Om er achter te komen wat jij nu echt het allerleukst vindt, gaat Jochem van Gelder jou helpen! Want er komt een moment waarop je keuzes moet gaan maken. Bijvoorbeeld over de school die jij hierna gaat kiezen. Jochem gaat samen met jou kijken bij een mogelijke school in het beroepsonderwijs. Wat wordt daar allemaal geleerd en waarom eigenlijk?

En jullie gaan samen een dag het beroep uitoefenen bij een bedrijf of instelling om te zien hoe het er nu echt aan toe gaat. Dus steek jouw handen maar alvast uit de mouwen. Want de kans is groot dat jij mee mag helpen. Als je dit allemaal hebt beleefd, weet jij waarschijnlijk heel goed wat je later wilt worden. 

Aanmelden voor het programma

Surf snel naar onze website. Dat is www.lateralsikgrootben.tv. Op deze website vindt je een overzicht van de beroepen die wij in het eerste seizoen van het programma gaan bekijken. Zie jij in dit lijstje een beroep waarover jij momenteel droomt en waar jij veel meer van wilt weten? Meld je dan snel aan voor onze ontdekkingsreis. Vraag wel eerst even jouw ouders of verzorgers om toestemming. Een fijne vakantie alvast en misschien zien wij jou wel snel voor de auditie.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook