Dex

Win het boek Dex!

Als je naar de middelbare school gaat, is het tijd om nieuwe vrienden te maken. Maar daar heeft Dex helemaal geen zin in. Gelukkig zit Brian, Dex’ beste vriend van de basisschool, ook bij hem in de klas. Ze zitten alle lessen naast elkaar en in de pauzes delen ze tosti’s en energydrink. Als je al een...

COCO

Win een COCO prijzenpakket!

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz.

Sneeuwwitje

Win een Disney Princess Sneeuwwitje

Met Sneeuwwitje kun je haar magische sprookje naspelen of juist nieuwe avonturen beleven. Haar prachtige donkere haar en glinsterende jurk zijn geïnspireerd op de film, waardoor het spelen met Sneeuwwitje nog echter lijkt! 

LEGO

Win LEGO® Marvel Super Heroes 2 voor de PS4 of XB1!

Speel mee met je favoriete superhelden en superschurken uit verschillende tijdperken en werelden uit het Marvel Universum.

Frozen

Win Frozen Elsa met Pianojurk!

Met prinses Elsa kun je schitterende muziek maken. Haar prachtige japon met oplichtende sneeuwvlokken werkt als een toetsenbord, waardoor je haar liedje ‘Laat het los’ leert spelen en meezingen.

Raptorstrike

Win een Nerf Elite Accustrike Raptorstrike!

Met de Nerf Raptorstrike blaster kun je darts afvuren die speciaal gemaakt zijn om nog preciezer op je doel te schieten.

Transformers

Win een Power Cube Starter Pack Optimus Prime

Met de Transformers All Spark Technology breng je Optimus Prime helemaal tot leven.

charly fur real friends

Win Furreal Friends Chatty Charlie

Altijd al een hondenvriendje gewild? Dan is Charlie het vriendje dat je zoekt. Hij blaft, praat, is dol op knuffelen en heeft je heel veel te vertellen.

Sonic Forces

Win Sonic Forces voor de PS4, XB1 of Switch!

Sonic Forces is gemaakt door het team dat je eerder Sonic Colors™ en Sonic Generations™ bracht.

Win