PureFarming

Win Pure Farming 2018 voor de PS4/XB1 of PC

Met de gloednieuwe game PureFarming 2018 kunnen nieuwelingen en bekenden van het populaire virtuele landbouw-concept een eigen boerenbedrijf uitbouwen tot een wereldwijd succes. Voor deze game heb je geen kennis nodig van landbouwmachines en het is geen probleem als je geen groene vingers hebt; dankzij de reële en uitgebreide ervaring van het echte boerenleven kan iedereen vanuit zijn luie stoel een succesvol boerenbedrijf runnen!

In PureFarming 2018 start je een klein familiebedrijf en krijg je te maken met alle aspecten van een modern boerenbedrijf. Je verbouwt gewassen in open velden, plant fruit in boomgaarden, verbouwt groenten in kassen, voedt vee voor vlees en zuivelproducten en kunt investeren in groene energie. 

Wij mogen 1 PS4-versie, 1 Xbox One-versie en 1 PC game weggeven! Daarnaast mogen we voor 1 gelukkige winnaar de Adopteer een Koe Koedobon weggeven.

KoedobonOver de Koedobon

Met een Koedobon mag je zelf een koe of een kalfje uitkiezen op de boerderij van jouw keuze. De koe of het kalfje is met deze bon voor een jaar lang jouw eigen adoptiekoe. 

Je kunt haar een naam geven, haar bezoeken en veel leren van het leven op de boerderij.

 

Wil jij deze prijs winnen? Laat dan hieronder jouw gegevens achter!