Nacht van het kind Kika

1 Juni: de nacht van het kind!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
ADVERTENTIE

Hoe langer je opblijft, hoe meer geld je inzamelt!

Wereldwijd liggen miljoenen kinderen wakker. Vanwege hun handicap, omdat het thuis niet veilig is, omdat ze heel erg ziek zijn of omdat ze niet naar school kunnen. Daarom blijft heel Nederland wakker voor kinderen in nood.

Nacht van het kind - kika

Angie heeft leukemie
Angie is 5 jaar en heeft leukemie. Vooral het eerste jaar van haar behandeling was zwaar. Angie heeft veel nachtmerries gehad van haar behandelingen. Gelukkig gaat het inmiddels iets beter met Angie, en gaat ze vol goede moed het laatste traject van haar behandelingen in.

Goretti loopt achter in ontwikkeling
Goretti is 5 jaar. Ze woont bij oma sinds haar ouders zijn overleden. Goretti loopt ver achter in haar ontwikkeling, praat bijna niet en heeft vaak stuiptrekkingen. Niemand weet wat ze mankeert want ze is nooit onderzocht. Hulp is hard nodig voor Goretti.

Adisu kan niet meer naar school
Adisu is 9 jaar. Hij kan niet meer naar school. Zijn vader stierf en sindsdien zorgt hij voor het vee van de buren om wat geld te verdienen. Zijn zusje kan dankzij zijn harde werk naar school. Adisu wil zelf ook dolgraag weer leren. Hij wil vrachtwagenchauffeur worden.

Eva kan niet thuis wonen
Eva is 12 jaar. Haar vader kent ze niet en haar moeder heeft psychische problemen. Ze heeft al in negen verschillende opvanglocaties gewoond. Ze durft zich niet meer te hechten aan mensen en voelt zich vaak eenzaam. Eva droomt van één vaste woonplek waar het fijn en veilig is.


Laat je sponsoren!
Kom jij ook in actie voor kinderen zoals Angie, Adisu, Goretti en Eva? Hoe langer jij opblijft, hoe meer geld je inzamelt! Enne.. Kun je echt niet meer wakker blijven? Gebruik dan de Wakker-Blijf-Bril! Zo kun je toch opblijven en stiekem wat extra uurtjes laten sponsoren. 

Klik hier voor het sponsorformulier en jouw speciale Wakker-Blijf-Bril. 

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook