Tim en z'n gevonden bom

Vorig jaar viste Tim (10) al een granaat op tijdens het magneetvissen. En blijkbaar heeft hij een explosief neusje. Want deze week haalde hij een nog grotere bom uit het water. En hij mocht 'm zelf laten ontploffen!Lees meer

ANP

De afgelopen tijd was voor veel mensen niet makkelijk. Ook niet voor premier Mark Rutte. De coronacrisis is ‘het heftigste’ wat hij ooit heeft meegemaakt. Dat vertelde hij gisterenavond in de talkshow Op1.

Twitter @CoopManchester

Ga je na de zomer naar de brugklas, dan is het fijn om vóór die tijd even een kijkje te nemen op je nieuwe school. Maar in Groot-Brittannië zijn de scholen nog gesloten. De Co-op Academy in Manchester bedacht een slimme oplossing om haar leerlingen alvast kennis te laten maken. De school werd nagebouwd in Minecraft.

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

Foto: Vera
Corona-zomer

Wel of niet op vakantie? In eigen land of toch over de grens? In deze rubriek vertellen kinderen hoe hun zomer eruitziet. Deze week: Vera (13).  Lees meer

Beeld Warner
4
Film

Scoob! draait om de vriendschap tussen de eenzame Shaggy en de klunzige Duitse Dog Scooby Doo. De twee spelen al vijftig jaar een hoofdrol in een populaire tekenfilmserie, maar hebben nu ook hun eigen lange animatiefilm. 

Homepage