Foto: Jelmer de Haas
Interview

Een recordaantal kinderen (52.448) stemden dit jaar op hun favoriete boek voor de Kinderjury. Mus & kapitein Kwaadbaard en de koers naar de Kraken van Kevin Hassing kreeg de meeste stemmen. ‘Ik...Lees meer

Foto: Shutterstock

Waterratten opgelet! Tijdens de Dutch Water Week staat alles in het teken van watersport. Op de wateren bij Almere en Lelystad worden niet alleen spannende wedstrijden gehouden, maar zijn er ook demonstraties van nieuwe urban watersporten. En die mag jij ook zelf uitproberen!

Foto: Kidsweek
Stelling

In de stelling vertelt een redactielid van Kidsweek zijn of haar persoonlijke mening over een nieuwsonderwerp. Ben jij het eens of oneens en waarom?

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

Foto: Unsplash

Deze maanden zitten vol met feestdagen. Maar weet jij eigenlijk waar die vandaan komen? Test je kennis hier. Lees meer

Voorleeskampioen Guus
Interview

Guus (11) uit Middelburg keek vaak de zaal in en wist het publiek echt bij zijn verhaal te betrekken. Redenen genoeg voor de jury om hem tijdens De Nationale Voorleeswedstrijd te kronen tot voorleeskampioen. 'Ik heb het toch maar mooi gedaan.'Lees meer

Homepage