Luca
5
Film

Beste vrienden Luca en Alberto hebben één wens voor de zomer: een Vespa. Om zo’n droomscooter te bemachtigen, moeten ze de race van Porto Rosso winnen. Wat niemand in het Italiaanse vissersdorpje weet, is dat de twee jongens een groot geheim met zich meedragen.

Foto: eigen foto

Tijdens Wereldvluchtelingendag wordt vandaag stilgestaan bij mensen die hun land moesten ontvluchten voor oorlog, geweld of onderdrukking. Nahar (10) vindt dat belangrijk. Zij vluchtte vijf jaar geleden uit Syrië. ‘Veel mensen weten niet hoe dat is.’

Unsplash

Heb jij een fobie voor spinnen? Dan ben je dolblij dat je niet in de schoenen van een piloot uit Australië stond. Tijdens een landing viel plots een enorme spin op de man.  

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

eigen foto Jayden

Heel Nederland is in de ban van het Europees Kampioenschap voetbal. Hét moment om alles wat oranje is uit de kast te halen. Op sommige plekken kleuren zelfs hele straten oranje. Kidsweek sprak drie kinderen uit deze vrolijke straten.Lees meer

Foto: Courtesy-Warner-Bros-Pictures
4.5
Film

De twee grootste rivalen uit de filmgeschiedenis zijn terug: Tom en Jerry. Maar wel op een andere manier dan je gewend bent. Toch is het ook nu weer een beestachtig kat-en-muisspel. Met een vleugje vrede.

Homepage