BZT Show

De BZTshow stopt!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Het zit erop. Na elf jaar stopt de BZTshow. Maar niet zomaar. In een reeks best of-afleveringen laten Jetske en Pepijn de leukste wensen uit al die seizoenen nog één keer in vervulling gaan.  

Jetske credit Danielle van Coevorden

De BZTshow is altijd al een vrolijke chaos maar deze best of-serie is volgens Jetske nog net een tikkeltje chaotischer. ‘De wensen zijn nu niet aan één kind gekoppeld. Pepijn en ik vragen het publiek wie ’m in vervulling wil laten gaan. Dus dan steken er ineens tweehonderd vingers de lucht in!’ Jetskes favoriete wens wordt ook nog eens overgedaan. ‘Die kwam van een jongetje wiens vader zei dat-ie hem soms wel achter het behang kon plakken. Dat wilde hij dus echt eens meemaken. Nu hebben we het omgedraaid en plakken we ouders achter het behang!’

Balen

Na elf jaar afscheid nemen van zo’n leuk programma, is niet makkelijk volgens Jetske. ‘En ook mijn zoons Guus en Kees balen. Zij zijn acht en tien en eindelijk oud genoeg om zelf mee te doen. Kees had nog geluk. Hij doet bij een afscheidsaflevering mee bij De jongens tegen de meisjes. Dat vond ik heel bijzonder.’ Achter de schermen wordt nu hard gewerkt aan een opvolger van de BZTshow. Jetske en Pepijn doen daar niet meer aan mee. ‘Maar misschien kan ik voor Guus nog een goed woordje doen’, lacht Jetske.

De best of de BZTshow is nog vijf zaterdagen om 17.55 uur te zien bij de KRO-NCRV op NPO Zapp. Op 11 november stopt het programma echt.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Kleuter steelt de show tijdens tv-programma of Nannoo (8) maakt zelf YouTube-video's.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

wat erg ik vind het zo jammer ik keek er altijd met plezier naar

gr. NerdTv

wat stom zeg ik hoop dat het toch nog door gaat want ik keek er elke dag naar
gr: NerdTV

Jammer dat ze stoppen

Voor altijd zo zonde

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.