Foto: AFP

Beestachtig kerstfeest

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Bouwien Jansen
Bouwien
Jansen

Oké, ze zingen geen zoete liedjes. En ze hangen óók geen ballen in de boom. Maar dieren houden heus wel van Kerstmis. In dierentuinen over de hele wereld vermaken ze zich met dennenbomen, cadeautjes en echte kerstmannen.

ANP 30249058

De pinchéaapjes in de Australische Taronga Zoo ontdekten deze week cadeautjes in hun verblijf. Wat erin zat? Druiven en groentesnacks! (Foto AFP)

ANP 25901179

Optuigen? Daar doen de olifanten in de dierentuin van de Duitse hoofdstad Berlijn niet aan. Aftuigen, dát is pas leuk! En opeten natuurlijk. Want voor een olifant is een kerstboom zoiets als een kerstkransje voor jou: een lekker tussendoortje. (Foto EPA)

ANP 30346378


Een schildpad in een aquarium in Maleisië kreeg zijn eten deze week van een wel heel vreemde gast: speciaal voor alle waterdieren ging de Kerstman kopje-onder. (Foto EPA)

broers met kerstboomDe tijgerfamilie in Dierenpark Amersfoort viert dit jaar voor het eerst kerst met z'n vijven. De welpen vinden het fantastisch: met zijn drieën tegelijk doken de broertjes op alle kersttakken. (Foto Dierenpark Amersfoort)

ANP 9Eigenlijk niet zo'n gek idee: kerstpaprika's en appelballen in de boom! Een stuk gezonder dan chocoladekransjes. En minstens zo lekker, vindt deze bruine beer uit de dierentuin bij de Duitse stad Hamburg. (Foto EPA)

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps