Betreden op eigen risico Credit Stijn Ghijsen

Pas op wat je wenst in Betreden op eigen risico

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Welke ultieme wens staat bovenaan jouw bucketlist? Voor Tim Senders (van Streetlab) was dat een jeugdprogramma presenteren. 

Met Betreden op eigen risico is die in vervulling gegaan. ‘En nu laat ik wensen van kinderen uitkomen.’

Wacht eens even? Wensen van kinderen in vervulling laten gaan? In de studio? Op tv? Dat klinkt als De BZT Show. ‘Klopt’, zegt Tim, die het programma samen met zijn Streetlab-vriend Daan presenteert. ‘Maar toch is dit iets nieuws. We laten een wens namelijk niet zomaar in vervulling gaan. Er zit een klein risico aan vast…’

Betreden op eigen risico Credit Stijn Ghijsen

Minder aangename verrassing

‘Voor het programma is een hoofdbucketlist samengesteld’, legt Tim uit. ‘Daarvoor is aan kinderen gevraagd wat ze altijd nog willen doen. Elke aflevering staat iets uit die lijst centraal. Tijdens het programma worden allerlei hints gegeven. Denk je te weten wat de hoofdwens is dan druk je zo snel mogelijk op de rode knop. Raad je het goed, dan win je de wens. Maar heb je het fout, dan moet je naar de Betreden Op Eigen Risico-container.’ En daar wacht een veel minder aangename verrassing. ‘Meedoen aan een bejaardenbingo. Of de afwas van de afgelopen week doen’, somt Tim op. Daarnaast overvallen de presentatoren kinderen die een speciale wens hebben ingestuurd en gaan ze challenges met elkaar aan.

Armpje drukken met Arnie

Tim en Daan zijn zelf een expert in het afwerken van een bucketlist. Voor Streetlab doen ze niet anders. ‘Daarin verzinnen we steeds creatieve oplossing om iets voor elkaar te krijgen. Meetrainen met je favoriete voetbalelftal. Verstoppertje spelen met het korps mariniers. Ik wilde graag armpje drukken met actieheld Arnold Schwarzenegger. Dat is niet gelukt. Ik heb hem alleen een hand gegeven. Ik weet ook eigenlijk zeker dat ik nooit van hem had kunnen winnen!’ Staat er, met zoveel vervulde wensen, eigenlijk nog wel iets op Tims bucketlist? ‘Zeker: een speelfilm maken!’ Maar voor nu wenst Tim vooral dat er nog veel wensen worden ingestuurd. ‘En heb je geen wens, kom dan naar de studio!’

Betreden op eigen risico is vanaf 10 februari elke zaterdag om 18.10 uur te zien bij de KRO-NCRV op NPO Zapp

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: De BZT Show stopt!

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Duimomhoog lijkt me lekker!
voor Isa : Eet smakelijk!
Vraagtzichaf vraag: Is het lekker?

hoe moet ik meedoen

ik wil graag met may te shoppen
van dewi zegwaard

Ik hed een wens voor jitske een vriendin van mij maar hoe kan ik die in sturen?

mijn wens is een nintendo switch met controller en spelletje Juichen

ik heb voor jouw een wens en dat is om rapper boef te ontmoeten

Ik heb als wens met Chantal Janzen op de foto gaan Duimomhoog

met mijn vamilie naar mcdonalds gaan

Hoe schrijf je je eigenlijk in

ik wil eens wens doen voor clarissa stienstra dat zij trapolieneweerelt kan gaan
Duimomhoog

Jullie doen gave en toffe dingen en dat is super cool

Jullie maken super leuke filmpjes

leuk echt leuk

Ik wil heel graag Game

Hoi, hier ben ik weer. Als het dit jaar niet kan, dan ergens volgend jaar, okay. Met vriendelijke groet: miss Matty van Overmeeren.

ik wil graag dat rapper boef naar onze school komt om fans te verrassen en de adres is hanebalk 1 en de plek is kersenboogerd en de land is nederland

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.