Nintendo

Bordspel met Mario en zijn vrienden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
ADVERTENTIE

In Mario Party Superstars dobbel je erop los, verzamel je sterren en speel je honderd minigames. Dus roep je vrienden en familie bij elkaar voor dit knotsgekke en spannende bordspel.

Bordspelletjes en computerspelletjes zijn allebei leuk. In de Mario Party-spellen worden ze gecombineerd. Nog leuker dus! Net als in een gewoon bordspel gooi je elke beurt de dobbelsteen om stappen op het bord vooruit te zetten. Winnen doe je door muntjes te verzamelen.

Als iedereen heeft gedobbeld, neem je het tegen elkaar op in een van de honderd mini spelletjes. Ontwijk vallende rotsblokken of maak de grootste sneeuwpop. Doe goed je best, want de winnaar verdient veel muntjes. Die gebruik je weer om aan sterren te komen. En die zijn belangrijk: de speler die aan het eind de meeste sterren heeft, wint. De sterren zitten overal op het speelbord verstopt, dus zorg dat je de juiste route kiest. Soms weet je wel waar ze verstopt zitten en soms niet. Dat houdt het spannend!

Verschillende speelborden

Er zijn verschillende borden om op te spelen. En op ieder bord zijn meerdere routes. Elke bord heeft ook z’n eigen extra’s. Op het ruimtestationspeelbord moet je ook Bowsers laserstraal zien te ontwijken. Of dobbel een potje op Peach’ verjaardagstaart. Dat belooft een plakkerige boel te worden!

Nintendo

Met elkaar, tegen elkaar

De minigames zijn telkens anders te spelen. Soms moet je het met vier spelers tegen elkaar opnemen. Zo race je bijvoorbeeld met speelgoedautootjes tegen elkaar of probeer je zo goed mogelijk een Boo- spookje na te tekenen en bepaalt het spel wie dat het beste heeft gedaan. Er is nog meer te beleven in de minigame-berg speelstand. Soms speel je twee tegen twee of juist drie tegen één. Dan gooit de een bijvoorbeeld rotsen naar beneden en moeten de anderen die zien te ontwijken. Spannend!

Altijd en overal feest

Mario Party Superstars speel je niet alleen met vrienden en familie op de bank, maar ook online. Zo bouw je waar en wanneer je maar wilt een feestje. Dat niet alleen, alle minigames zijn gewoon met de knoppen te spelen. Dus of je nu op de Nintendo Switch of Nintendo Switch Lite speelt, je hebt altijd de beste kans om de sterren te bemachtigen. Met wie ga jij op dit spannende en feestelijke avontuur?

Hier alvast een voorproefje!

Mario Party Superstars is vanaf nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite en Nintendo Switch-OLED-Model.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook