briefje aan stuur

Elina vindt verrassing aan haar fietsstuur

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

De dag begon gisteren goed voor studente Elina. Toen ze haar fiets uit het rek bij het station haalde, bleek er een tasje met een bijzondere inhoud aan te hangen.

Dinsdagochtend wilde Elina haar fiets pakken die in de fietsenstalling van het station van Zwolle stond. Op het moment dat ze de fiets uit het rek tilt, ziet ze ineens dat er een plastic zakje aan het stuur hangt. Daar blijkt een briefje in te zitten:

'Bij het uit het rek halen van mijn fiets is deze fiets ook naar beneden gevallen. Mijn excuses hiervoor. Ik hoop dat deze bijdrage voldoende is om het licht weer te repareren.'

In het zakje zitten ook nog twee briefjes van 10 euro. Elina vindt de de actie 'zeer bijzonder'. Ze wil dan ook graag de eerlijke persoon van het briefje en het geld persoonlijk bedanken. Via Facebook hoopt ze diegene te achterhalen. Haar bericht is inmiddels al dik vijfduizend keer gedeeld.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Eerlijke vinder vindt schat.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik had nooit verwacht dat mensen dit zouden doen maar blijkbaar wel eigenlijk moet iedereen zo zijn
Oeps Oeps Vraagtzichaf Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.