Circus Noel Credit Phanta Basta!

Zapp telt af naar kerst met Circus Noël

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Zapp telt weer af naar kerst met een gloednieuwe jeugdserie. Dit jaar is dat Circus Noël over een klein familiecircus dat druk is met de jaarlijkse kerstshow. ‘Er is alleen een groot probleem’, vertelt hoofdrolspeler Samuel (14). ‘De koorddanser heeft hoogtevrees!’

Samuel speelt Victor. ‘Het is een stoere jongen die veel spijbelt. Zo komt hij op een dag bij het circus terecht. Hij ontdekt het geheim van Tonie: de zoon van circusdirecteur. Die heeft hoogtevrees terwijl hij de grote slotact van de kerstshow is!’ Tonie ontdekt op zijn beurt weer het geheim van Victor: hij is illegaal in Nederland. En terwijl de kerstshow nadert, dreigen hun geheimen uit te komen. 

Circus Noel Credit Phanta Basta!

Stunts

Volgens Samuel heeft de serie het echte kerstsfeertje. ‘En het circus is natuurlijk altijd leuk! Behalve clowns. Die vind ik maar eng! Als ik zelf in het circus zou spelen, wil ik wel de trapeze-act doen. Ik heb namelijk het tegenovergestelde van hoogtevrees en houd van spannende dingen. Zo mocht ik voor deze serie op een hoge flat van het ene balkon naar het andere klimmen. Ik zat natuurlijk goed vast, maar het was erg hoog! En heel cool.’ De stuntdubbel die voor Samuel was ingehuurd hoefde dan ook maar weinig te doen. ‘Ik heb bijna alles zelf gedaan. Maar het werd nooit echt gevaarlijk, hoor. Als ik iets zou breken, lag de serie natuurlijk stil.’

Circus Noël is vanaf woensdag 6 december elke dag om 17.55 uur te zien bij AVROTROS op NPO Zapp

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Even gluren bij de Trumps: witte huis versierd voor kerst.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Victor hoe oud ben je!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.