Alpina Mood

De drie gaafste fietsen voor in de bovenbouw

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
000000
ADVERTENTIE

Wanneer je naar de bovenbouw gaat of al in de bovenbouw zit, is het de hoogste tijd voor een hippe fiets die voldoet aan jouw wensen. Wij hebben drie fietsen verzameld die perfecte zijn voor de laatste jaren op de basisschool. Lees snel verder!

Alpina Mood: voor de kleine fashionista’s

Ben jij gek op mode en accessoires? Dan is de Alpina Mood echt iets voor jou. Deze fiets heeft een mooi mandje voorop, handig wanneer je gaat shoppen! Leuk detail: het zadel heeft een luipaardprint. Deze fiets is verkrijgbaar in twee hippe kleuren zoals te zien is op bovenstaande foto.

Alpina Curve: voor naar school en naar je sportclub

Wanneer je je fiets ook veel gebruikt om naar je sportclub te gaan, is de Alpina Curve perfect. Dankzij de stevige bagagedrager met bijpassende snelbinders neem je gemakkelijk je sporttas mee. De drie versnellingen maken de rit een stukje fijner.

Alpina Curve

Alpina Curve

Alpina Yabber: voor de avonturiers!

Voor de echte lefgozers is er de Alpina Yabber. Dankzij de verende voorvork kun je hiermee zelfs crossen door het bos en scheuren door het park. Het frame is bovendien heel stevig en betrouwbaar, dus deze fiets kan wel tegen een stootje. De fiets is verkrijgbaar in vier verschillende kleurencombinaties en daar wil je mee gezien worden.

Alpina Yabber

Alpina Yabber

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook