Hamsters Supremo eigen dorp

Filmpje: Hamsters krijgen eigen dorp

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Een reclamebureau uit Georgië heeft een mini-dorp voor hamsters gebouwd. De knaagdieren kregen eigen huisjes, een boekwinkel, bloemist, theater, park en een supermarkt.

Nederland is niet het enige land waar hamsters in een supermarktreclame spelen ('Hámsterééé!'). Ook de Georgische winkel Supremo heeft filmpjes met een familie knaagdieren in de hoofdrol. Een reclamebureau heeft daarom een heel dorp voor de beestjes nagebouwd.

Tweeduizend uur

Het dorp kostte bijna tweeduizend uur (!) om te maken. Maar de hamsters lijken blij met het resultaat. In de video hieronder zie je hoe het dorp gebouwd is.

Hamsters Supremo eigen dorpEr zijn een bloemist en een supermarkt in het dorp
Hamsters Supremo eigen dorpEr zit zelfs een beetje graffiti op de muren.
Hamsters Supremo eigen dorpEn de hamsters hebben hun eigen keukentje.

Foto's: Behance.net

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Dat ins ijn sumpige keunken Juichen Duimomhoog

Hoi, ik vind dit echt zo niet kunnen! zo raar dat die zielige hamsters in een huisje worden gezet! waar kun je trouwens hamsters kopen want ik mag geen hamsters van me moeder en wil hem zo graag. ik ben autistisch en denkt dat een hamster me heel erg helpt doordat hij mijn vriend kan zijn. graag snel een reactie gr.

ik vind het ook zielig want dat is gewoon dieren mishandeling je gaat toch niet een hamster in een huisje zetten voor een reclame van een supermarkt
dat doet de alberthein ook niet die doen het gewoon met tekeningen

Schattig ik ben ook een hamster

Hoi Jeroen ik denk voor hoe ik het zo zie dat ze die lieve hamstertjes verzorgen dat ze dat toch best wel goed zullen doen die stad is denk ik niet echt hun echte woning maar voor de reclame filmpjes zo in die filmpjes te zien krijgen ze ook lekker te eten dus ik denk dat ze niks te kort komen ik had ook een hamster maar die is overleden als jij een hamster wil denk ik dat je het best een goudhamster kan nemen maar eerst even je moeder overhalen dat is namelijk mijn favorieten hamster en je kunt hamsters ook bij de dierenwinkel kopen groetjes en veel plezier met je hamster Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog

De buur stad is dan Albert hamsteren Blij

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll Duimomhoog Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.