Robotaapje 'Spy in the wild'

Apen verdrietig om gevallen robotaapje

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Menno
Woudt

Hij lijkt nét echt, dit robotaapje. Dat vonden de andere apen ook. Zij schrokken daarom enorm toen het robotje opeens naar beneden viel!

Voor het Britse tv-programma Spy in the Wild zetten de makers robotdieren tussen echte dieren. Want dat is volgens hen dé manier om echt dicht bij de beesten te komen en ze goed te kunnen filmen. 

De programmamakers deden dat ook bij een groep langoeren, een aapsoort uit Azië. Het kleine langoerrobotje trok al snel de aandacht van de apen. Ze lijken met 'm te willen spelen.

Maar dan gaat het mis: het robotaapje valt van een boom naar beneden. Het robotje zelf doet het nog, maar voor de apen ziet het er anders uit: zij denken dat-ie niet meer leeft!

De apen snellen zich naar het robotaapje en rouwen om hun overleden 'soortgenoot'. Hoe het uiteindelijk afloopt, is niet bekend. Waarschijnlijk zullen de apen nooit begrijpen dat het hier om een nepperd ging...

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Zielig!!! Zielig!!! Zielig!!! Oeps Duimomlaag Oeps Duimomlaag Oeps Duimomlaag
Oeps Duimomlaag

Ik vind het maar zielig

Ik had een keer een kater van alcoholvrij bier, en voelde me een beetje dom . Dieren foppen vind ik wel een beetje gemeen. Maar ja, ik ben geen robot, aap, of robotaap.

arme aapjes :-(

Arme aapjes (>'o')>

Duimomlaag

Wel schattig die aapjes, net een mens. Vraagtzichaf

Ik moet huilen er van

Zo zielig ik huil er van

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.