kleine koala in dierentuin in Australië

Filmpje: Kleine koala steelt de show

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Er zijn maar weinig dingen schattiger dan een koala. En deze baby-koala uit een Australische dierentuin deed er deze week gewoon nog even een schep schattigheid bovenop.

Macademia heet-ie. Naar het ronde nootje uit Australië. Toen hij zeven maanden geleden geboren werd, was hij nog maar zo groot als een tictac en woog hij nog niet eens een halve gram.

Op avontuur

Maar na zeven maanden hangen in de warme buidel van zijn moeder, is hij groot genoeg om naar buiten te kruipen en op avontuur te gaan. Maar dan wel stevig vastgeklampt aan zijn moeder, veilig tussen haar zachte pluisoren. Zoals je ziet moeten Macademia's eigen oren nog flink groeien! Zo'n ritje achterop is wel vermoeiend. Dus daarna was het weer tijd voor een tukje. In zijn buidelbed!

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

zo schatig en wat gaat het toch snel

Wat schattig het is ook leerzaam. Duimomhoog Duimomhoog Blij

wist je dat een baby koala een joey genoemd word?

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.