Vogel, torenvalk, roofvogel, foto, afbeelding, video, bewakingscamera, dieren

Hallo! Hallo! Deze roofvogel wil aandacht...

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisanne
Lisanne
van Sadelhoff

Een roofvogel in het Engelse Gloucestershire is beste vrienden geworden met een bewakingscamera. En dat levert leuke beelden op!

Medewerkers van de verkeersdienst in Engeland worden er vrolijk van. Sinds een paar maanden verschijnt er regelmatig een torenvalk (een roofvogelsoort) in de lens van hun beveiligingscamera. 

Spiegelbeeld

De camera staat boven een snelweg, om de auto's in de gaten te houden. Maar de torenvalk gebruikt de plek waar de camera staat óók. Hij vertrekt er namelijk als hij gaat jagen en komt er ook weer terug. 

Toen de vogel de camera in de smiezen kreeg, bleef hij er maar naar kijken. Het dier zag zijn eigen spiegelbeeld in de lens. 

Nieuwe vriend 

Leigh Goodchild werkt bij de verkeersdienst en is dol op haar nieuwe vriend. 'Hij is geobsedeerd van zijn eigen spiegelbeeld', vertelt ze aan de Engelse krant Daily Mail. 'Soms zien we hem voor de camera een muis opeten. Hij heeft de lens ook al een paar keer geprobeerd aan te vallen. Zijn bezoeken fleuren onze dagen op.'

En zeg nou zelf... Het ziet er ook best grappig uit. 

Bekijk de beelden hier:

Wil je meer grappige video's bekijken? Op Kidsweek.nl/filmpjes vind je er nog een heleboel!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Haha, ik lig in een deuk!!

grappig ja haha Juichen

Superrr Cute!!! Blij Blij Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.