dinosaurus gooit eerste bal tijdens honkbalwedstrijd

Honkbaldino

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Het is een Amerikaanse traditie dat de eerste bal van een honkbalwedstrijd wordt gegooid door een eregast. Dat kan een acteur zijn, een zanger of zelfs de president. Of zoals afgelopen weekend een dino!

De velociraptor was te gast bij de honkbalwedstrijd tussen de Arizona Diamondbacks en Miami Marlins in de Amerikaanse stad Phoenix. Hij was uitgenodigd om de eerste bal van de wedstrijd te gooien. Nou ja, gooien… Hij spuugde de bal naar de catcher!

Levensgevaarlijk

Met een prachtig boogje belandde de bal in zijn handschoen. Tevreden over zijn worp verliet hij brullend het veld. Ook zijn begeleider kon toen weer opgelucht adem halen, want hij had de levensgevaarlijke taak om de bal in de bek van de dino te leggen!

  ↵

 

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

dat is een velichi raptor

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.