Halloween Nightmares in Utrecht

Een spookhuis vol krekels: zielig of niet?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Menno
Woudt

In Utrecht opent vrijdag een groot nieuw spookhuis: Halloween Nightmares. Om de bezoekers de stuipen op het lijf te jagen zijn acteurs ingehuurd. En: 1200 krekels. Dat vindt alleen niet iedereen zo leuk.

Wanneer je 's avonds door een bos loopt hoor je ze misschien wel: tjilpende krekels. Best een spannend geluid als het pikkedonker is! Daarom heeft het spookhuis in Utrecht 1200 van de insecten aangeschaft.

Maar is dat niet zielig, zo veel diertjes die opgesloten worden in een spookhuis? De Partij van de Dieren in Utrecht vindt van wel. Zij hebben al meermaals gevraagd aan het spookhuis om de krekels gewoon vrij te laten.

Volgens de medewerkers van het spookhuis zal er goed voor de beestjes gezorgd worden. Zo zitten ze veilig achter glas en krijgen ze genoeg eten en drinken. Bovendien bestaan er voor insecten in Nederland helemaal geen regels - dus ook niet of ze in een spookhuis mogen of niet!

Vrijdagavond wordt het spookhuis in Utrecht geopend. Misschien dat ze tegen die tijd hebben bedacht dat een bandje met krekelgeluid net zo spooky is!

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Video: twee panda's geboren in China of Neushoorn geboren in Burgers' Zoo.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps