Dier van het Jaar
DIER VAN HET JAAR

Kom zondag 2 oktober naar de Grote Kidsweek Dierendag

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Kom jij naar de Grote Kidsweek Dierendag in Dierenpark Amersfoort op 2 oktober? Wat leuk! Wat je die dag aan moet trekken? Een beestachtige outfit natuurlijk. En dat is makkelijker dan je denkt.

In Kidsweek geven we je deze week wat fijne verkleedtips voor de Dier van het Jaar-uitreiking. Ben je bijvoorbeeld fan van de currymeeuw? Dan ga je natuurlijk geheel in het oranje. En maak dan van gele rubberen handschoenen een paar meeuwenpootjes door ze op te blazen en vast te knopen.

Tip voor Derrick-fans: maak van een papieren bordje een poezensnoet als masker. Zonder oren natuurlijk! Ben je voor Killer en haat je de stropers? Knutsel bijvoorbeeld een stroopwafelketting en hang die om je nek. Of zijn de welpjes jouw favoriet? Knoop dan een leeuwenstaart aan je broek!

Niet zo veel tijd? Een vlaggetje is zo gefikst. Print hier je vlag naar keuze uit en plak hem op een stokje. Wapperen maar!

Wil jij live bij de bekendmaking van de winnaar zijn? Dat kan! Ga naar kaartjes.diervanhetjaar.nl en meld je aan voor de Grote Kidsweek Dierendag op zondag 2 oktober in DierenPark Amersfoort.

Dier van het JaarTosca en Sytse geven alvast het goede voorbeeld: haal jij je dierenpak ook van stal?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook