giraffe, dier, zwanger

Live bevalling giraffe April

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

April, een zwangere giraffe én YouTubester in New York, is tussen de 15 en 16 maanden zwanger. Dit is redelijk normaal voor een giraffe en ze is dus pas net over tijd. Haar verzorgers zeggen dat ze ieder moment kan gaan bevallen en dat maakt het nog spannender.

April werd in een klap bekend toen het dierenpark bekend maakte dat haar bevalling live te volgen zou zijn via een live stream op Faceook. Omdat de verwachting was dat ze zaterdag 1 april zou gaan bevallen dachten sommige mensen dachten dat het om een 1 april-grap ging. Dat bleek niet het geval. Maar toch laat de bevalling nog even op zich wachten. Een kleine teleurstelling voor sommige fans die zaterdag langere tijd de live stream hadden gevolgd. "Onze grote meid is comfortabel, zelfverzekerd en is erg rustig. In ieder geval een stuk rustiger dan de rest van ons!", vertelt een van haar verzorgers op Facebook.

giraffe, april, zwanger

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps