Luiaard krijgt knuffel

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Bouwien Jansen
Bouwien
Jansen

Geitenmelk, een lieve oppas en een pluizige teddybeer. Daarmee moet baby luiaard Edward uit de dierentuin van Londen het doen nu zijn moeders melk op is.

Edward is nog maar zeven weken oud. Het enige wat hij nodig heeft is liefde, warmte en melk. Dat laatste was ineens op bij zijn moeder. Daarom krijgt hij nu melk van een geit (uit een fles).

Dierenverzorgster Kelly-Anne Kelleher geeft hem liefde. En de warmte? Die vindt Edward bij zijn pluchen teddybeer. Kelly-Anne heeft de beer een beetje boven de grond opgehangen, zodat Edward erin kan klauteren en eraan kan hangen. Daar krijgt-ie spierballen van.

Gáááp!
Voor zijn flesje maakt Kelly-Anne hem elke drie uur wakker. Dat is nog een hele klus. Edward is namelijk een echte luiwammes. Als hij gestoord wordt tijdens een dutje, begint hij keihard te gapen en verstopt hij zijn snoet achter zijn kleine klauwen.

Gelukkig groeit hij wel goed. Kelly-Anne hoopt dat hij over een poosje zelf bladeren kan eten. Dan is het tijd om hem terug te brengen naar waar hij hoort: bij zijn enige echte, eigen moeder.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons op FacebookWhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Aaw wat schattig ☺️

Ooh wat shattig

It's so cute

awwwwwww!!!!!! Rentweg Vraagtzichaf Blij Duimomlaag

Wat een schatje! Fijn dat ze zo goed voor hem zorgen.

Hie Hie,grappig!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps