Kidsweek Dier van het Jaar
dier van het jaar

Nog maar een paar uur: stem!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Wát? Heb je nog niet gestemd voor de Kidsweek Dier van het Jaar Verkiezing? Gelukkig heb je nog een paar uurtjes! Welk dier is jouw favoriet? De dappere hond Killer, de kat zonder oren Derrick, de twee leeuwtjes-met-lef of de kleurrijke currymeeuw? Stem voor 13.00 uur en maak kans op een mooie prijs!

Heb je niet gestemd omdat je nog steeds twijfelt? Hierbij de vier dieren met hun goede doel nog even op een rij! Want dit jaar krijgt de winnaar van de Dier van het Jaar Verkiezing niet alleen eeuwige roem, maar ook een grote cheque van Kidsweek met daarop 2500 euro voor het winnende goede doel.

De currymeeuw en Stichting de Noordzee
Dit pittige beest vloog een curryfabriek binnen en kukelde zo in een enorme pan met tikka masala! Na héél veel wasbeurten had de zeemeeuw weer zijn normale kleurtje, al bleef de geur van de curry nog in zijn veren zitten.

Kat Derrick en de Dierenbescherming
Het zat de Duitse kat Derrick niet mee. In de steek gelaten door zijn baasjes, belandde hij vorig jaar in een asiel. En dan had hij ook nog de hele tijd oorpijn! Het was zelfs zo erg dat zijn oren er helemaal af moesten. Maar dit jaar lukte het hem om een nieuw baasje te vinden.

De leeuwentweeling en Stichting AAP
Een man uit Duitsland bestelde dit jaar zomaar twee welpjes online: Marley en Elsa. Hun nieuwe baas stopte ze in een leeg kamertje. Ze ontsnapten door een raampje en werden gered.

Hond Killer en de Marjo Hoedemaker Elephant Foundation
De hond Killer is een heuse held. Hij speurt in het Zuid-Afrikaanse Krugerpark naar neushoornstropers. Met succes. De afgelopen jaren heeft Killer zeker 115 jagers betrapt.

Nieuwsgierig welk dier de meeste stemmen heeft gekregen? Kom dan op zondag 2 oktober naar DierenPark Amersfoort voor de Grote Kidsweek Dierendag. Kaartjes kun je hier bestellen.

Ga snel naar www.diervanhetjaar.nl en stem!

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

tweeling leeuw *juichen * Blij

curry meeuw pittig sappig #schreeuw Rentweg Rentweg

ik kies de leeuwtjes want die zijn schattig

ik kies de leeuwtjes want die zijn schattig Duimomhoog Duimomhoog

Die hond moet winnen vind ik!! Blij

de poesjes ze zijn cute ! Juichen Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.