Politiekat Garfield krijgt oorkonde

Politiekat Garfield krijgt oorkonde

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
kidsweek redactie
Vicki
Blansjaar

Petje af voor Garfield. De grote rode kater is al tien jaar de steun en toeverlaat van agenten van het politiebureau in Delft. Om zijn jubileum te vieren, kreeg hij deze week een oorkonde én een nieuwe halsband met politielogo.

Garfield kwam op het politiebureau terecht nadat hij per ongeluk was aangereden door agenten, die toen onderweg waren naar een spoedmelding. Dat vertelde één van zijn verzorgers aan Omroep West.

Dierenarts

De agenten brachten Garfield na zijn ongeluk naar de dierenarts. Daarna kwam hij naar het politiebureau om te herstellen.

Agenten gingen ondertussen op zoek naar zijn baasje, maar die werd nooit gevonden. Zo kwam het dat Garfield een politiekat werd.

Luisterend oor

Garfield is voor de agenten een echte steun als ze iets heftigs meegemaakt hebben. ‘Even aaien, borstelen en iets lekkers geven en je krijgt er een luisterend oor, knuffel en liefde voor terug’, schrijven ze op Facebook.

En ook voor verdachten die op het bureau komen staat Garfield klaar, want oordelen doet hij niet. ‘Al tien jaar vrolijkt hij heel bureau Delft op. We hopen dat hij nog heel lang blijft!’

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons op FacebookWhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps