Poes Tosti in het Glazen Huis

Toch geen poes Tosti in Glazen Huis

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Govrien Oldenburger
Govrien
Oldenburger

Poes Tosti gaat toch niet mee het Glazen Huis in! De asielkat zou de dj’s vergezellen tijdens hun hongerige dagen in Breda, maar daar kwam veel kritiek op. De kat heeft nu, dankzij alle aandacht, een fijn huis gevonden in Apeldoorn, liet 3FM weten. 

‘Katten zijn hartstikke kwetsbaar in een nieuwe leefomgeving.’ Dat zei gedragsdeskundige Claudia Vinke van de Universiteit Utrecht tegen RTL Nieuws. Hóe gevoelig ze zijn verschilt per kat, maar toch! 

Volgens de deskundige zijn de meeste katten niet geschikt voor een verblijf in het Glazen Huis. Het is er veel te rumoerig met al die muziek, het gejoel van buiten en plotseling gebonk op ramen. Ook de Dierenbescherming was tegen het plan om een kat in het Glazen Huis te stoppen. 

Poes Tosti in het Glazen Huis

Twitterkat
Door alle aandacht voor Tosti heeft 3FM nu een fijn huis voor haar gevonden. De radiozender is er blij mee: met Tosti in het Glazen Huis wilden ze aandacht vragen voor de vele dieren die in een asiel zitten. Hoe Tosti haar nieuwe huis en baasje vindt, laat ze hoplijk snel weten op Twitter

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vind dit niet leuk

Ik vind het jammer
Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.