Kraaien

Café met kraaien om te aaien

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Een vogel in een café? Meestal wordt het dier dan snel weer naar buiten gejaagd. Niet in Londen afgelopen zondag. Daar was een café vol kraaien. Die mocht je zomaar aaien!

Het kraaiencafé is bedacht door twee Britten. Trevor Smith woont al 55 jaar samen met kraaien en Charlie Gilmour nam vorig jaar een verloren ekster-kuiken in huis. Zij wilden andere mensen laten zien hoe leuk en slim kraaien zijn.

Goed doel

In het café waren twee kraaien, een roek en een raaf. Met de verkoop van de kaartjes, hapjes en drankjes werd geld opgehaald voor een goed doel dat gewonde dieren opknapt en weer vrij laat in het wild.

Kraaiencafé'Een leuke en interessante manier om paaszondag door te brengen, met de vogels Joe, Elijah, Gilbert en YumYum bij het Kraaien Café van Charlie Gilmour!', schreef deze vrouw op Twitter.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.