Kittenparfum

Nieuw: parfum met kattengeur

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Heb je altijd al naar een jong katje willen ruiken? Dan kan dat nu. Een Amerikaans parfummerk heeft een nieuw luchtje bedacht dat heel erg lijkt op de geur van een kittenvacht.

De meeste parfums ruiken naar bloemen, vanille of hout. Maar naar katten? Het is bijna 1 april, maar toch is dit geen grapje. Demeter, het bedrijf dat de kittenvachtparfum heeft gemaakt, heeft nog veel meer gekke geuren. De eerste luchtjes die Demeter bedacht waren ‘Modder’, ‘Gras’ en ‘Tomaat’.

Parfum van speelklei

Die waren zo populair, dat het bedrijf al snel met meer bijzondere luchtjes kwam. Wat dacht je van speelklei, regen, natte tuin, boeken, pizza of popcorn? Over het kittenluchtje deden de parfummakers vijftien jaar om precies de geur van de nek van een jong katje na te maken en in een flesje te stoppen.
Kittenparfum en klei en pizza

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat grappig hihi

katten parfum oke maar play-doh en pizza parfum!!!okayyyyy

Ik vind het echt een leuk idee, ik wil het ook is proberen

die kattenparfum zal ik niet aan mijn moeder geven, zij is alergies voor katten.

Ik wil het proberen.

OMG BOEKEN parfum
Dat is fantastisch, ga ik zeker kopen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.