Een broodje schildpad

Op reis met een broodje schildpad

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Menno
Woudt

Sommige mensen willen gewoon echt niet zonder huisdier op vakantie. Zo ook een man uit China. Om zijn schildpad mee het vliegtuig in te kunnen smokkelen, vermomde hij het dier als hamburger!

De Chinese reiziger bedacht iets 'slims'. Hij kocht een broodje hamburger, gooide het vlees weg, stopte de schildpad tussen het brood en deed de oude verpakking weer eromheen, schrijft een Australische nieuwssite. Niemand die zijn huisdier zou zien, dacht hij.

Uitsteeksels
Maar helaas: bij de controle van zijn handbagage zagen de beveiligers 'rare uitsteeksels'. Dat waren de voetjes van de hamburger... eh, de schildpad.

Uiteindelijk mocht het dier niet mee het vliegtuig in. De Chinees heeft het beestje achtergelaten bij een goede vriend. Die zal voor de schildpad zorgen terwijl zijn baasje helemaal alleen op vakantie is.

Altijd op de hoogte blijven van het grappigste dierennieuws? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wow wist ik! Niet

wat leuk dat deze man zoveel van zijn schildpadje houdt. al lijkt het me niet leuk om als schildpad met 2 broodjes in een hamburgerdoos te zitten. (;

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps