San Francisco Dungeon Rat Cafe

Rattencafé opent in Amerika

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Neem je net een slokje thee, springt er opeens een rat op je schoot! De meeste mensen moeten er niet aan denken. Maar wie er wel van houdt, kan in juli in Amerika naar een rattencafé.

Er zijn al veel cafés waar je katten, konijnen of egels kunt aaien. Maar een rat? Daar staan maar weinig mensen om te springen. Wie wel van dit knaagdier houdt, heeft geluk. In juli opent er een tijdelijk rattencafé in San Francisco.

Spookhuis

Het tijdelijke café hoort bij The San Francisco Dungeon, een spookhuis over de geschiedenis van de stad. Na een drankje en het knuffelen met ratten dalen de bezoekers af naar de kerkers. Daar laten acteurs hen de rillingen over het lijf lopen met enge toneelstukken.

Adoptieratten

De ratten in het café zijn niet zomaar uit het riool gevist. Ze komen uit een asiel speciaal voor ratten. Wie zo’n beest wel gezellig vindt, kan er daarna een adopteren.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de Kidsweek-krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook