Surfwedstrijd voor honden

Surfwedstrijd voor honden (én een varken)

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Welke hond kan het beste surfen? Daar draait het wereldkampioenschap hondensurfen in Amerika om. Meer dan 36 viervoeters deden zaterdag mee. Dit zijn de leukste foto's!

Surfwedstrijd voor hondenHet wereldkampioenschap werd zaterdag voor de tweede keer gehouden. Er was niet één winnaar, maar er waren wel meer dan zes eerste prijzen: voor kleine tot grote honden en honden die samen of met hun baasje surften.

Surfwedstrijd voor hondenDe jury lette op de afstand die gesurft werd, de techniek en zelfverzekerdheid van de hond en de grootte van de golf. Skyler werd eerste in de categorie grote honden.

Surfwedstrijd voor hondenZe zeggen toch weleens dat honden op hun baasje lijken? Voor Derby en zijn eigenaar Kentucky geldt dat zeker!

Surfwedstrijd voor hondenUh, wacht eens even… Dit is helemaal geen hond! Toch mocht varkentje Pickles ook meesurfen.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Nieuw: slimme surfplank of Pinguïn krijgt surfpak aan.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ja heel raar vindt ik het nog nooit van gehoord maar best wel leuk denk ik

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.