@sabinegerritsen

Als Freek Vonk (mét haai) naar carnaval

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Hoe ga jij verkleed met carnaval? Dex uit het Gelderse Epse hoefde daar niet lang over na te denken. 'Ik wil als Duiker Freek', zei hij tegen zijn moeder. En die wist daar wel raad mee... 

'Duiker Freek' is natuurlijk Freek Vonk. De bioloog werd drie weken geleden op de Bahama's flink in zijn arm gebeten door een rifhaai. Dikke pech natuurlijk, maar stiekem ook wel een beetje stoer. Dex zag er in elk geval het perfecte carnavalskostuum in.

Speelgoedhaai 

Zijn moeder ging ermee aan de slag en maakte voor hem een duikpak met aan zijn arm een speelgoedhaai. Trots poseerde Dex in zijn outfit voor de camera. En die foto stuurde zijn moeder via Twitter naar Freek Vonk. Die vindt het geweldig wat Dex heeft bedacht en zijn moeder heeft gemaakt. 'Hahaha HOE GAAF IS DIT!!!!,” was zijn reactie. 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Echt leuk verzonnen Juichen Duimomhoog Blij

leuk gedaan van die moeder heb respect

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.