Alpaca's

Bruiloft voor verliefde alpaca's

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Ze waren al een tijdje verliefd en Josephine was zwanger. Genoeg reden voor een trouwerij vond de eigenaar van Josephine de Wit en Lodewijk de Bruin, twee alpaca's uit Leimuiden.

De twee alpaca's (niet de twee op de foto hierboven) wonen op boerderijcamping de Straat-Hof in Leimuiden. Hun eigenaar zag hoe gek ze op elkaar zijn en bedacht dat hun verliefdheid een mooie aanleiding was voor een groot huwelijksfeest op zijn erf.

Fans

Hij nodigde de grootste fans van het stel uit: de kinderen uit het dorp. Zij stoppen vaak om de alpaca's te aaien. Een ambtenaar van de burgerlijke stand zal het huwelijk vanmiddag voltrekken. Voor de gasten is er bruiloftstaart, ijs, patat en muziek!

Bekijk hier het filmpje dat Omroep West van de trouwerij maakte.

Anderen lazen ook: Tijdelijke opvang gevonden voor verdwaalde alpaca.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook , Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.