Dier van het Jaar 2019

Dier van het Jaar 2019: voer actie voor jouw favoriet

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Wil je dat jouw favoriet Kidsweek Dier van het Jaar 2019 wordt? Dan is zelf stemmen alleen niet genoeg. Maak reclame voor jouw dier en verzamel zoveel mogelijk handtekeningen voor jouw favoriet.

Hoe werkt het? Heel simpel! Print dit stemformulier uit. Verzamel op school, in de buurt of op je sportclub zo veel mogelijk stemmen. Is je lijst vol? Maak een kopie of maak er zelf eentje! Of twee, drie, vier... Stuur je lijst(en) vóór maandag 23 september naar Kidsweek, Weesperplein 4, 1018 XA Amsterdam. Of maak een foto en mail ze naar redactie@kidsweek.nl.

Doe mee en win

Wie de meeste stemmen inzamelt, is onze eregast op het Dier van het Jaar-feest op woensdag 2 oktober in Omniversum! Wat kun je winnen? De grootste stemmentrekker wint een superprijs: een Nintendo Switch plus de game Super Mario Maker 2.

Posters, buttons, vlaggetjes

Wil je helemaal losgaan? Naast handtekeningen verzamelen, kun je jouw favoriete dier ook op andere manieren. We hebben ook posters, buttons en vlaggetjes in de aanbieding!

Wil je aan de hele buurt laten weten wie jouw favoriete dier is? Print de poster van jouw favoriet uit en plak 'm voor het raam! Of stop 'm bij je buren in de brievenbus.

Poster Five

Dier van het Jaar 2019

Dier van het Jaar 2019Dier van het Jaar 2019

 

 

 

 

 

 

De vier genomineerden hebben ook hun eigen button. Print 'm uit en plak 'm op je tas, broodtrommel of... op je voorhoofd. Als dat geen stemmen gaat opleveren.

Dier van het Jaar 2019Dier van het Jaar 2019Dier van het Jaar 2019Dier van het Jaar 2019

 

 

 

 

En wat denk je van een vlag van je favoriet om lekker mee te wapperen? Uitknippen volgens de stippellijntjes, dubbelvouwen, sateprikker in de vouw en dichtplakken met lijm of plakband. Ook leuk om mee te nemen naar ons Dier van het Jaar-feest!

Dier van het Jaar 2019Dier van het Jaar 2019

 

 

 

 

 

Dier van het Jaar 2019Dier van het Jaar 2019

Meer lezen over de Dier van het Jaar Verkiezing? Hier vind je al onze artikelen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook , Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Blij ik ga stemmen op kat mia

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.