Dier van het jaar 2020

Dier van het jaar 2020: voer actie voor jouw favoriet

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Wil je dat jouw favoriet Kidsweek Dier van het Jaar 2020 wordt? Dan is zelf stemmen alleen niet genoeg. Maak reclame voor jouw dier en verzamel zoveel mogelijk handtekeningen voor jouw favoriet.

Hoe werkt het? Heel simpel! Print dit stemformulier uit. Verzamel op school, in de buurt of op je sportclub zo veel mogelijk stemmen. Is je lijst vol? Maak een kopie of maak er zelf eentje! Of twee, drie, vier... Stuur je lijst(en) vóór maandag 28 september naar Kidsweek, Weesperplein 4, 1018 XA Amsterdam. Of maak een foto en mail ze naar redactie@kidsweek.nl.

Doe mee en win

Wie de meeste stemmen inzamelt, is onze eregast op het Dier van het Jaar-feest op zondag 4 oktober in Apenheul in Apeldoorn! Wat kun je winnen? De grootste stemmentrekker wint een superprijs: de enige echte Kidsweek-fiets

Kidsweek-fiets

Posters, buttons, vlaggetjes

Wil je helemaal losgaan? Naast handtekeningen verzamelen, kun je jouw favoriete dier ook op andere manieren. We hebben ook posters, buttons en vlaggetjes in de aanbieding! Wil je aan de hele buurt laten weten wie jouw favoriete dier is?

Print de poster (klik op de plaatje om 'm groter te maken) van jouw favoriet uit en plak 'm voor het raam! Of stop 'm bij je buren in de brievenbus. 

Poster Fan XingPoster Fam Oehoe

Poster Floris  Poster Thor
De vier genomineerden hebben ook hun eigen button (klik op het plaatje om 'm groter te maken). Print 'm uit en plak 'm op je tas, broodtrommel of... op je voorhoofd. Als dat geen stemmen gaat opleveren.

Fan Xing

familie oehoe

Floris

Thor

 

 

En wat denk je van een vlag (klik op het plaatje om 'm groter te maken) van je favoriet om lekker mee te wapperen? Uitknippen volgens de stippellijntjes, dubbelvouwen, sateprikker in de vouw en dichtplakken met lijm of plakband. 

vlaggetje Fan Xingvlaggetje Oehoes 

vlaggetje Thor

vlaggetje Floris

Meer lezen over de Dier van het Jaar Verkiezing? Hier vind je al onze artikelen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook , Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook