verklede geiten tegen angst
Kijk nou!

Geit Polly is graag een eend

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Dit is geit Polly. Maar ze voelt zich het allerbest als ze haar eenden-verkleedpak aan mag. Polly is dan ook een heel bijzondere geit...

Geit Polly werd gered door de dierenopvang Goats of Anarchy. Haar baasje kon niet meer goed voor haar zorgen, omdat Polly blind is en nogal wat andere gezondheidsproblemen heeft. Zo is bijvoorbeeld heel snel bang en is dan bijna niet meer te kalmeren.

Halloweenkostuum

De angstaanvallen werden pas opgelost toen Leanna, de oprichtster van de geitenopvang, als grap een Halloween-kostuum kocht voor de geit. Zodra Polly verkleed was als eend, werd ze rustig.

Geruststellend

Tegen de Britse krant Metro vertelde Leanne dat het eendenpak waarschijnlijk net zo geruststellend werkt als een baby strak in een doek wikkelen. Sindsdien heeft Leanne al heel wat andere pakjes en dekens geprobeerd bij Polly, maar de eenden-outfit werkt nog altijd het best. verklede geiten tegen angstVeel Instagram-volgers vonden al het verkleden maar zielig, maar Leanne verzekert iedereen dat het Polly juist helpt. En zodra de angstaanval over is, gaat het pakje uit en dartelt ze vrolijk verder. Nu maar hopen dat ze het eendenpak ook nog in een grotere maat verkopen, want Polly is nog in de groei.verklede geiten tegen angst

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wow! Het is heel grappig maar ook schattig tegelijkertijd Vraagtzichaf Duimomhoog

Hahaha wat schattig ! Blij

Wow cute ik zou ook wel zo'n geit willen Duimomhoog Juichen Blij Juichen

Zo schattig, ook best raar dat het de geit kalmeerd I.p.v. strest.

Nu nog een kattenpak en mijn dag is compleet! Duimomhoog

owww soooo cute Duimomhoog

aaahhhh zoooo cuuutee

nog en konijn pakkje en mijn konijnen worden echt blij.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.