Vivian de hond (credit Mitch Boyer)
Kijk nou!

Gigantische teckel in de grote stad

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Teckels zijn doorgaans niet de grootste honden. Maar dan ken je Vivian nog niet. Deze viervoeter is gigantisch. En net verhuisd naar de grote stad. Dat vindt ze maar lastig. En daarom wil ze kinderen helpen die daar ook moeite mee hebben. 

Vivian de hond (credit Mitch Boyer)Vivian is natuurlijk niet echt zo groot. Haar baasje Mitch Boyer (links op de foto) heeft haar zo groot in foto's van New York geplakt en er een kinderboek van gemaakt. Dat is bedoeld om kinderen te helpen die te maken krijgen met grote veranderingen als een verhuizing.

Vivian de hond (credit Mitch Boyer)
Te groot
Vivian zelf woonde eerst aan de andere kant van de VS waar ze veel ruimte had om te spelen met haar vrienden. Dan gaat ze verhuizen naar New York: de Big Apple! Ze verwacht dat alles en iedereen daar ook big zal zijn, net als zij. Valt dat even tegen! Ze is eigenlijk veel te big voor de Big Apple en besluit terug te gaan. Als dat maar goed gaat! 

Vivian de hond (credit Mitch Boyer)
Helpen
Boyer is als kind zelf vaak verhuisd. Hij vond het heel moeilijk om oude vrienden achter te laten, nieuwe te maken en te beginnen op een nieuwe school. Hij hoopt dat zijn boekje kinderen die hetzelfde meemaken kan helpen. 

Ga jij binnenkort verhuizen en heb je daar buikpijn van? Je kunt Vivian ook volgen op Instagram. Misschien helpt het een beetje. 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.