panda baby Japan

Hoera, een meisje!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Bouwien Jansen
Bouwien
Jansen

Vier pootjes, twee dichte oogjes en een roze neusje. Alles zit erop en eraan bij de panda die deze maand is geboren in de dierentuin van de Japanse stad Tokyo. Vandaag werd bekend dat het een meisje is.
 

De baas van de dierentuin vertelde ook dat het kleinte hartstikke gezond lijkt te zijn. Daar zijn ze in Japan heel opgelucht over. Want de vorige keer dat moeder ShinShin een jonkie kreeg, ging het kleintje al na zes dagen dood. 

Geduld

Logisch dus, dat iedereen extra voorzichtig is met dit minimeisje. Behalve de vaste verzorgers en de dierenarts, mag niemand bij haar kijken. Het jong kan rustig slapen, drinken en groeien bij haar moeder. Het publiek moet nog vier maanden geduld hebben. Dat vinden de mensen maar moeilijk: duizenden bezoekers hebben nú al een kaartje gekocht voor de dag dat ze eindelijk naar buiten mag.  

 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps