kat met drie poten neemt de trein

Kat met drie poten pakt de trein naar Zwolle

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Kat Muts heeft drie pootjes. Soms is dat wat onhandig, maar deze week kwam het goed van pas. Toen de kat per ongeluk in de trein naar Zwolle belandde, werd hij meteen herkend door het treinpersoneel!

Driepoot Muts is een vaste gast op het station van Coevorden. Hij knuffelt daar graag met de reizigers. Maar maandag liep het anders en werd Muts door iemand meegenomen in de trein naar Zwolle.

Gelukkig werd hij gezien door de conducteur. 'Die heeft het diertje onder zijn hoede genomen en hem in de cabine van de machinist opgesloten', vertelde machinist Vincent Mepschen aan het Dagblad van het Noorden.

Prachtig uitzicht

Mepschen hield pauze in Zwolle en las via de groepsapp van het treinpersoneel over de verstekeling. Hij wist meteen dat het om Muts moest gaan.

Samen treinden ze weer terug naar Coevorden. Muts zat eerste rij en had dus een prachtig uitzicht!

Veilig in mandje

Het baasje van Muts wist trouwens van niets. Toen hij erover las op Facebook, lag Muts alweer in zijn mandje. Hij is dolblij dat het treinpersoneel zo goed voor zijn kat heeft gezorgd. 'Anders hadden we Muts misschien nooit meer teruggezien.'

Headerfoto: Vincent Mepschen

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Oeps dat is echt heel gek Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps

Katjeeees! Jee! Goed dat ze denken aan die schattige knuffelbare kat! Duimomhoog Juichen

Heel lief van de conducteur en de treinmachinist. Blij Duimomhoog

Die kat is schattig!!!!!! Juichen Juichen Oeps Rentweg Duimomhoog Vraagtzichaf Blij Blij Blij Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.